Màquina expenedora de monedes commemoratives

  
  La màquina expenedora de monedes commemoratives és una solució original amb molta orientació cap al turisme. Es tracta d´una proposta molt interessant com a alternativa al clàssic souvenir.

    Es poden ubicar en tot tipus de locals. No obstant, la ubicació més adient seria al mateix punt de venda de souvenirs de qualsevol monument o zona turística, en el monument en si i també en negocis complementaris com cafeteries, quioscos o hotels de les mateixes zones turístiques.

    La màquina expèn monedes amb les imatges emblemàtiques i representatives de qualsevol ciutat. Aquest tipus de souvenir és un producte de compra impulsiva que, amb una ubicació ben estudiada a l´establiment, pot convertir-se en un producte d´alta rotació degut al baix preu d´aquest tipus de souvenir. 

    D´altra banda, a part de facilitar la compra impulsiva, també és un bon element diversificador de les aglomeracions. En aquells dies o trams horaris en què la botiga de souvenirs pot tenir grans cues, la màquina expenedora de monedes commemoratives n´és una bona solució per aquells clients que no vulguin esperar per fer l´adquisició d´un record i puguin decidir no comprar.

    La nostra empresa, juntament amb el Grup Blamar, ha participat en el disseny i fabricació de la primera expenedora de monedes commemoratives instal·lada a Turisme de Barcelona. La primera ubicació és a la seva seu central, a la Plaça Catalunya, 17 de la ciutat comtal. La màquina ha estat comercialitzada per l´ empresa Eurosmash Machines SL.

    Darrerament  també s´ ha col·locat una nova instal·lació de molt similars característiques al Palau de la Música de Barcelona.